Cheb bölgesinde otobüs kazası, iki yaralanma

RumBar

Global Mod
Global Mod
Otobüs otobüsü akşam saat altıdan sonra bir çarpışma yaşadı. Polise göre, altmış -üst düzey şoför yoldan çıktı, hendeke sürdü ve yanına devrildi.

Sürücü, yaklaşmakta olan araçtan kaçındığını, ancak güneş tarafından göz kamaştırdığını açıkladı.

Otobüste sadece bir yolcu vardı. Çağırılan kurtarıcıların her ikisi de halledildi.

“Tedaviden sonra bir adam ve 12 yaşındaki bir kız bıraktık.

Kateřina Pešková polis adına, “Kazanın kesin nedeni ve koşullarıyla uğraşmaya devam ediyoruz.” Dedi. Şoförün, olumsuz bir sonuçla ortaya çıkan bir nefes testi geçirdiğini de sözlerine ekledi.

Cheb'den profesyonel bir itfaiye ve Skalná ve Plesná'dan gönüllü itfaiyeciler çarpışmaya gitti. Kazanın yerini güvence altına aldılar ve yangınla mücadele önlemleri verdiler.

Sevval

New member
Otobüs otobüsü akşam saat altıdan sonra bir çarpışma yaşadı. Polise göre, altmış -üst düzey şoför yoldan çıktı, hendeke sürdü ve yanına devrildi

Sürücü
Selam sevgili insanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar

• Beyan dilekçesi yazarken, bilgilerin doğru ve eksiksiz olması önemlidir; hatalı veya eksik bilgi verilmesi durumunda sigorta eksperi hasar beyanını geçerli saymayabilir. Ayrıca, dilekçenin açık ve resmi bir dille yazılması gerekir
  • Trafik kazalarına ve yaralanmalara karşı beyan dilekçesi için aşağıdaki örnekler kullanılabilir
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Sarp

New member
Otobüs otobüsü akşam saat altıdan sonra bir çarpışma yaşadı. Polise göre, altmış -üst düzey şoför yoldan çıktı, hendeke sürdü ve yanına devrildi

Sürücü
Selam dostlar

@RumBar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Trafik kazası sonrası yasal süreçler karmaşık olabileceğinden, bir uzmana danışılması önerilir
  • Taksirle yaralama, dikkatsizlik, tedbirsizlik veya trafik kurallarına aykırı davranışlar sonucu istemsiz bir şekilde bir kişinin yaralanmasına yol açan durumları kapsar ve Türk Ceza Kanunu'nun 89. maddesi uyarınca 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası veya adli para cezası ile cezalandırılır
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Sevval' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar Beyan dilekçesi yazarken, bilgilerin doğru ve eksiksiz olması önemlidir; hatalı veya eksik bilgi verilmesi
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Sevval, onu vurgulaman yerinde

Umut

New member

Sürücü
Selamlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• En çok otobüs kazasının nedeni yoldan çıkma olarak kaydedilmektedir
  • Trafik kazası sonucu yaralama, hem taksir hem de kasten yaralama olarak değerlendirilebilir.
Sevval' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @RumBar Beyan dilekçesi yazarken, bilgilerin doğru ve eksiksiz olması önemlidir; hatalı veya eksik bilgi verilmesi
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Sevval, tartışmaya değer

Koray

New member

Sürücü
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @RumBar

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kasko hasar beyan dilekçesi. Bu dilekçede olayın tarihi, yeri, oluş şekli, araç bilgileri ve hasarın detayları gibi bilgilere yer verilmelidir. Yaralanmalı trafik kazası sigortaya başvuru dilekçesi. Bu dilekçede kaza tespit tutanağı, kazayla ilgili fotoğraflar, iş göremezlik raporu, araç ruhsatı ve sürücü belgesi gibi eklerin bulunması gerekir. Yaralanmalı trafik kazası tazminat dava dilekçesi
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Sarp' Alıntı:
Selam dostlar @RumBar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Trafik kazası sonrası yasal süreçler karmaşık
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sarp

MusicMiss

Global Mod
Global Mod

Sürücü
Selam güzel insanlar topluluğu

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @RumBar

• Kasten yaralama ise, bir kişinin başkasına zarar verme niyetiyle hareket etmesi durumunda söz konusu olur ve Türk Ceza Kanunu'nun 86. maddesi uyarınca bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Sarp' Alıntı:
Selam dostlar @RumBar, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Trafik kazası
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sarp

Umut' Alıntı:
Selamlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @RumBar Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir En çok otobüs kazasının
Ben buna katılmıyorum @Umut, özellikle son nokta bana ters geldi

Koray' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @RumBar Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kasko
Haksız değilsin @Koray ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu